Gündem

BASIN MENSUPLARI HAMAMLIÇAYKÖY TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Çorum’da faaliyet gösteren gazete, radyo ve internet haber sitelerinde çalışan gazeteciler, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (HGYD)’nin organizasyonu ile Hamamlıçayköy Termal Tesisleri’nde stres attı.
HGYD Başkanı Birkan Demirci ve ünlü sanatçı Erdal Akkaya başta olmak üzere çok sayıda gazetecinin katıldığı Hamamlıçayköy çıkarmasında gazeteciler güne kahvaltıyla başladı. Daha sonra tesisleri inceleyen gazeteciler, hamam ve havuz sefası yaparak güzel bir gün geçirdi.
HGYD Başkanı Birkan Demirci, böyle güzel bir ortamda kendilerini konuk ettikleri için Hamamlıçayköy Termal Tesisleri İşletmecisi Hakan Demirci’ye teşekkür ederken, tüm Çorumluların Hamamlıçayköy’ü mutlaka görmelerini tavsiye etti.
Bu arada Hamamlıçayköy Termal Tesisleri ise yenilenen modern tesisi, şifalı suları, hamamı, havuzu, saunası, profesyonel çalışma ekibi, piknik ve mesire alanları ile göz doldururken, müşterilerine 7 gün 24 saat hizmet veriyor.
2 bin yıllık tarihi Roma Hamamı olarak da bilinen Hamamlıçayköy Termal Tesisleri, şimdilerde daha konforlu ve modern bir tesis görünümüyle Çorum merkeze sadece 12 kilometre uzaklıkta Çatak yolu üzerinde yer alıyor.
Ayrıca ücretsiz servis hizmeti veren Hamamlıçayköy Termal Tesisleri’ne rezervasyonlarınız ve ücretsiz servis için (0.364) 251 23 79 ve 0.505 972 05 19 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: