Gündem

Orta Karadeniz temsilcilerinden TÜRSAB genel merkezine ziyaret

Samsun, Ordu, Çorum, Tokat, Amasya, Sinop TÜRSAB temsilcileri Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Genel Merkezini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı ziyaret etti.

TÜRSAB Çorum temsilcisi olarak Mustafa Ünal’ın da yer aldığı ziyarette Orta Karadeniz’in turizm alanında tanınırlığı ve gelişimi için yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak görüş aliverişinde bulunuldu.

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar da ziyaret ile ilgili olarak; “Orta Karadeniz Bölgesi olarak Samsun, Ordu, Çorum, Tokat, Amasya, Sinop artık turizmde tanıtım ve ekonomik potansiyelini artırmalıdır. Bu güne kadar eylem planlarıyla geldiğimiz nokta bölgemiz ve ilimiz açısından beklediğimiz gibi değil.

Biz de TÜRSAB olarak bütün olanaklarımızı kullanarak buna katkı sağlamaya ve somut adımlar atmaya kararlıyız. Genel Başkanımız Firuz Bağlıkaya ile de bu konuda fikir birliği içindeyiz. Kendisi önümüzdeki günlerde Samsun’a ve bölgeye gelerek incelemelerde bulunacak üyelerimiz ve sektör temsilcileri ile Samsun ve Bölge turizmi için atılacak adımlarla ilgili çalışmalar uyapacak. Kendisine ilgisi için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yılmaz Uzunlar ve beraberindekiler TÜRSAB Genel Başkanı Firuz Bağlıkaya’ya Bandırma Gemisi Maketi hediye etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: