Gündem

BÜYÜK İDDİA

Ak Parti Belediye Meclis üyesi iken geçtiğimiz dönemde istifa ederek 28. dönemde milletvekili aday adayı olan Reşit Keleş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ak Parti Belediye Meclis üyesi Suat Aydoğan’ı hedef aldı.

Keleş, yaptığı açıklamada: “D-SMART BAYİSİ ELEKTRONİKÇİ İKEN MECLİS ÜYESİ OLUNCA PLASTİK BORU FABRİKASI KURAN FABRİKATÖR @SuatAydogan ARTIK BU İŞLERİN NASIL OLDUĞUNU SENİNLE BERABER MECLİSTE ÇALIŞAN MECLİS ÜYESİ OLARAK SORMUYORUM. BU VE AŞAĞIDAKİ @muratgunaycorum ‘A YAPILAN SALDIRIDAKİ ROLÜN İLE İLGİLİ İDDİALARLA ALAKALI KAMUOYU ADINA AÇIKLAMA BEKLİYORUZ.
ADLİ MAKAMLARINDA BU İDDİALARA DUYARSIZ KALMIYACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR.
HTS KAYITLARIN ÇIKTIĞINDA CEVABINI MERAK EDİYORUZ.” dedi.

Konuyla ilgili diğer bir açıklamasında da:

“Akp il başkanı Murat Günay’a 29.03.2023 tarihinde saldırı yapılıyor saldırı saat 23:22 saatlerinde gerçekleşiyor .

Aşağıda ki resimde ise belediye başkanı Dr. Halil İbrahim AŞGIN ve meclis üyeleri Akp il binasında il başkanına hayırlı olsun ziyaretindeler ziyaret günü 29.03.2023 saat 22:30 suları meclis üyesi Suat Aydoğan da ziyaretçilerden birisi , meclis üyesi zanlılardan F.Y ile ziyaret öncesi dakikalarca arka arkaya 10 defa görüşüyor ve mesajlaşıyor saldırı belediye başkanı ve meclis üyelerinin ziyaretten ayrılması sonrası Murat Günay’ın parti binasından ayrılışın hemen 5 dakika sonrası gerçekleşiyor ve zanlı F.Y defalarca arka arkaya meclis üyesi Suat Aydoğan ile görüşme gerçekleştiriyor zanlı F.Y konuşmasında meclis üyesine “il başkanını paketledk” diye söylemde bulunup il başkanı darp ettiklerinde ki görüntüyü whatsapp üzerinden gönderiyorlar ve meclis üyesi bulunduğu ortamlarda bu görüntüyü 3. Şahıslara izletiyor .

Yarına kalır ama kimsenin yanına kalmaz Suat Aydoğan ! ” şeklinde açıklama yaptığı görüldü.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: