Gündem

VALİ DAĞLI: ÖNCELİĞİMİZ ÇORUM’UN HUZUR KENTİ OLMASIDIR

Hitit Gazeteciler ve Yayıcılar Derneği (HGYD) yönetici ve üyeleri, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
HGYD Başkanı Birkan Demirci beraberinde dernek Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Güley, Hasan Karaoğlu ve Satılmış İnaç, dernek üyeleri Caner Ergan ve Özgür Düğmeci ile birlikte Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’yı ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarı temennisinde bulundu.
Vali Dağlı’nın göreve başlaması ile birlikte Çorum’da asayiş yönünden sıkı uygulamalar gerçekleştirildiğini ve bundan gazeteciler olarak memnuniyet duyduklarını belirten HGYD Başkanı Demirci, Çorum’da artan asayiş olaylarının önlenmesi amacıyla yapılan bu uygulamalardan Çorumlu vatandaşların da oldukça memnun olduklarını söyledi.
Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı da, bu uygulamaların artarak devam edeceğini ifade ederek, Çorum’u öncelikle bir huzur kenti yapmak amacında olduklarını kaydetti. Çorum’un sanayi, turizm ve bir kültür kenti olduğunu vurgulayan Dağlı, “Önceliğimiz Çorum’u huzur kenti yapmak. Huzurun olmadığı, insanların can güvenliğinin olmadığı yerde hiçbir şeyin önemi yoktur. Bir şehirde huzur varsa o şehir sanayiden de, turizmden de büyük pay alır” dedi.
Çorum’da yerel basının güçlü olmasından duyduğu memnuniyeti aktaran Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, basının vatandaşların gözü ve kulağı olduğunu dile getirdi. Dağlı, son olarak HGYD yönetici ve üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kamu görevi gören tüm basın mensuplarına görevlerinde kolaylık ve başarılar diledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: