Gündem

ÖZCAN ÇİRKİN PETROL’DE OTOGAZDA “”İNDİRİMLİ GÜNLER”” DEVAM EDİYOR!

İşletmeciliğini Karabey ve Bektaş Çirkin’in yaptığı Özcan Çirkin Petrol’de LPG Otogaz’da indirimli günler devam ediyor.

Ankara-Çorum yolu 17. kilometrede hizmet veren Özcan Çirkin Petrol olarak önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu vurgulayan Karabey Çirkin, “Hizmete girdiğimiz çok kısa bir süre içerisinde firmamızı tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Aynı zamanda Karabey Organizasyon firmasıyla da Çorumlu vatandaşlara reklam ve tanıtım hizmeti veren Karabey Çirkin, köklü bir geçmişi olan Özcan Çirkin Petrol olarak yenilenen yüzleriyle müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeyi prensip edindiklerini söyledi.

AÇILIŞA ÖZEL LPG OTOGAZ 17.49 TL

Faaliyetlerine çok kısa bir süre içerisinde başlayan ve kısa zamanda önemli bir yol kat eden Özcan Çirkin Petrol, müşterileri için LPG otogaz ve madeni yağ satışlarında başlattığı indirimli günlerine de devam ediyor.

Firma yetkililerinden Karabey Çirkin, müşterilerin göstermiş olduğu ilgiye layık olabilmek için açılışa özel LPG otogazda özel kampanya fiyatıyla satışa devam ettiklerini dile getirdi.

Özcan Çirkin Petrol de ayrıca müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir market ve mescit ile yine müşterilerin dinlenmesi için kamelya bulunmakta. Ayrıca yeni nesil araçlar için adblue de mevcut.

Özcan Çirkin Petrol, Çorum Ankara yolu 17. kilometresinde, Çorum’dan Ankara’ya giderken solda, Alaca yol ayrımından Çorum’a gelirken ise sağda hizmet veren ilk istasyon olma özelliğini de koruyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: