Gündem

‘Esnafın tüm sorunlarına DEVA olacağız’

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’u ziyaret ederek, esnaf ve sanatkar temsilcileriyle görüştü.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf beraberinde Kurucular Kurulu üyesi Essum Arslan, Rojhat Ölmez, Bölge Koordinatörü Kadriye Esra Aygün, Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu ve bazı partililerle birlikte ÇESOB’u ziyaret etti.

Ziyarette Birlik Başkanı Recep Gür’den Çorumlu esnaf ve sanatkarların sorunlarını, talep ve beklentilerini dinleyen Selma Aliye Kavaf, Perakende Yasası başta olmak üzere zincir marketlerin yarattığı haksız rekabeti, her geçen gün tükenen esnafı, eğitim sisteminin çarpıklığından dolayı yok olan ara eleman sıkıntısı gibi başta gelen sorunları bildiklerini ve bunlara DEVA iktidarında nasıl çözüm bulacaklarını anlatarak, “İnşallah DEVA iktidarında esnafın tüm sorunlarına deva olacağız” dedi.

ÇESOB Başkanı Recep Gür ise, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

The post ‘Esnafın tüm sorunlarına DEVA olacağız’ first appeared on KANAL 101.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: