Gündem

TOKAT GÜREŞ İL TEMSİLCİSİ GENÇ ALMUS’TA BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNDU

Tokat Güreş İl Temsilciliğine atanan Ali Genç Almus İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu’nun hediyelerini takdim etti.

Tokat Güreş İl Temsilciliğine atanması ile birlikte faaliyetlerine hiç ara vermeden devam eden  Ali Genç, güreşe katkılarından dolayı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu’nun hediyesini takdim etmek üzere Almus İlçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Almus Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan’ı Almus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cengiz Teker,Almus Güreş Antrenörü Hüseyin Kalaycı, Turhal Güreş Severler Derneği Yönetim kurulu Üyesi Mustafa Yıldırım ile birlikte makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Genç, Başarının birlikten geldiğini ifade ederek, “Almus ilçemizde sporda birlikteliği sağlayan ata sporumuz güreşe ve güreşçilerimize destek olan sporun tüm dallarına sahip çıkan sayın Kaymakamımız Seyhan’a  şükranlarımızı sunuyor ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Şeref Eroğlu’nun hediyesini takdim ediyoruz” diye konuştu.

Yapılan açıklamanın ardından Genç, Kaymakam Seyhan’a hediyesini takdim etti.

ÇEVRELİ BELEDİYE BAŞKANI SOYSAL’A ZİYARET  

Tokat Güreş İl Temsilcisi Ali Genç buradaki ziyaretinin ardından Müdür Teker ve Çevreli Güreş Antrenörü Aziz Erdoğdu ile birlikte Çevreli Belediye Başkanı Sadi Ertan Soysal’ı makamında ziyaret ettiler. Ata sporu güreşe desteklerinden dolayı Başkan Soysal’a teşekkür ederek Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu’nun hediyesini takdim etti.

Bu ziyaretin ardından Almus Kaymakamlığı SYDV Müdürü Yusuf Sezer, Almus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cengiz Teker’i makamlarında ziyaret ederek hediyelerini takdim etti.

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: