Köşe Yazıları

KİME DİYORUZ…

Bugün bir köşe yazısında Manisa ile ilgili bir haber okudum. Yazıda “bu hükümet Manisa için büyük bir şans” diye yazmış yazar.

Nedenine gelince; üç bakanı varmış, Volkswagen Manisa’ya ya gelecek ya da gelecekmiş.

İşin aslı kardeşim; bu hükümet Türkiye için bir şanstır da; neden;  yollar yapıldı, okullar açıldı, hastaneler, postaneler, hava yolları, tren yolları, vs. vs.

İyide bu Çorum’un neyi varda bu kadar şans arasında şansızlık buluyor?

Yoksa bizde ki yöneticilerde mi bir sıkıntı var. Gereğinden azmı çalışıyorlar, yoksa çalışıyorlar da bir yerlerde kendilerini mi izah edemiyorlar.

Çorum’un derdini başka yetkililer dile getiriyor. Hayır başkaları dile getiriyor o sorunu geçtik diyelim, bizdeki yetkililerde sana mı düştü Çorum’un derdi diye bir de nara atıyorlar. İyide kardeşim sen Çorum’un derdini söylemekten acizsin, bırakta bari başkaları söylesin de derdimizi birileri işitsin.

Sen maaşını alıp yan gelip yatmaya devam et. İşin içine maaş girince hemen aklınıza da vekiller gelmesin.

Bu işin sac ayağında Ticaret Sanayi Odası yetkilileri, Esnaf Odaları yetkilileri, İl başkanları, İlçe başkanları, Belediye Başkanları, Çorum’un milletvekilleri, Çorum’un bakanları (bakanları derken kabinedekiler değil Çorum’lunun yetki veripte sadece Çorum’a gözleri ile bakanlardan bahsediyorum.Yoksa Çorum’dan bir bakan yok hatırlatayım.)

İşin özü Çorum’ da bir sıkıntı var, var da bu sıkıntı nereden geliyor bunu irdelemek lazım.

Çok siyasi yazan bir insan değilim ama bundan sonra biraz irdeleyelim bakalım kimler neler yapmış kimler neler yapmamış Çorum için.

Bunu da hep birlikte yapalım.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Emin olun Çorum’da bir çok iş insanımız var atılımcı ve cesaretli olan; ama gelin görün ki bürokratik engelleri aşamadıklarından dolayı gerekli yatırımları yapamıyorlar.

BİRKAN DEMİRCİ

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: