Köşe YazılarıTokat'dan Güncel Haberler

ALDEMİR, ZOR BİR DÖNEMDE BAŞKAN OLDU…

AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir, İl Medya ve Tanıtım Başkanı İzzet Soyuer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Öztürk, Tuba Yıldırım, İbrahim Polat’tan oluşan heyet, Tokat Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler.

Ziyarette, Cemiyet Yönetiminde Mete Tanaydın İmamoğlu, Savaş Kalkan ve Sırrı Sürer ile birlikte karşıladık. Gerek Başkan Cüneyt Aldemir, gerekse İzzet Soyıer’i AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı dönemlerinde tanır ve bilirim. 3 aylık İl Başkanlığında Cüneyt Aldemir, zor bir döneme adım attı. Bütün dünyanın olduğu gibi, ülkemizin de içinde bulunduğu pandemi süreci, hem sağlık hemde ekonomik anlamda herkesi ciddi şekilde etkiledi. Bu tür süreçler, siyasetçiyi her yönüyle etkiler. Sahaya çıksa, halkın tepkisi kaçınılmazdır. Siyasetçilerde, genel de böyle durumlarda halktan saklanmayı tercih ederler.

Ancak, Başkan Cüneyt Aldemir tam tersine sahaya çıkmayı ve yüzleşmeyi seçti. Belki, kongrenin ilk bir ayında tebrikleri kabul etti. Ancak, izlediğim kadarıyla 2 aydır bütün ilçe ve beldelere gitti. Belki gitmediği bir kaç yer olabilir. Dedim ya, takip ettiğim kadarıyla, Başkan Cüneyt Aldemir parti teşkilatlarını diri ve zinde tutma adına çabaları ortadadır.

Piyasa dediğimiz halkın, esnafın ve genel anlamda, Koronavirus salgınının zorunlu kıldığı alıştığımız yaşam koşulları çok değişmiş, üstelik, birde ekonomik darboğazla toplumun psikolojik sınırları zorlanmaktadır. Böyle bir ortamda, iktidar partisinin il başkanı ve yönetiminin durumuna empati yaptığımızda, şahsen Başkan Aldemir’in yerinde olmak istemezdim.

Cemiyet ziyaretinde, Başkan Aldemir’in değerlendirmelerini dinledik. Gazeteci arkadaşlarımın sorularına içtenlikle cevaplar verdi Gerek Cumhurbaşkanımızın son destek paketi açıklamaları, gerekse Tokat’ın esnafı ve durumuna ilişkin kapsamlı bilgi paylaşımını, pazartesi günü Başkan Aldemir’in yapacağı basın açıklamasıyla öğreneceğiz. AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir ve Yönetim Kurulunun sahada varolma mücadelesi, toparlanma, yeniden sinerji için gösterdikleri olağanüstü çabaları her türlü takdirin üzerindedir.

Başkan Cüneyt Aldemir ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bu zor zamanda üstlendikleri görevlerden ötürü tebrik ederken, başarılar diliyorum.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
%d blogcu bunu beğendi: